Ziarno kukurydzy (popcorn) Ziarno kukurydzy BadaPak gromadzi około 10% białka, około 60% węglowodanów oraz całkiem sporo błonnika pokarmowego. Kukurydza swój słodki smak zawdzięcza ilości cukru,...
Mąka gryczana z kaszy gryczanej niepalonej Mąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Specyficzny dla mąki gryczanej jest gorzki posmak i szarobrązowy kolor. Jest to mąka bezglutenowa,...
Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być użytkowana do wypieku chleba, naleśników, placków czy ciastek....
(oznaczenie węgierskie 200 odpowiada polskiemu 2000) Mąka z pszenicy orkisz TGL 300 całkoitego przemiału Kolor: charakterystyczny dla mąki razowej Zapach, smak: charakterystyczny dla mąki...
Mąka sojowa NON GMO odłuszczona Mąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Znakomicie zespala zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane na dodatek sezam, gorczyca,...
Mąka orkiszowa wariant 1850 ( 180 ) Mąka orkiszowa - powstała z orkiszu, nie miała naruszonej łupiny chroniącej jądro ziarna przed wszelkimi skażeniami. Dzięki temu mąka orkiszowa zachowuje...
Mąka z tapioki Mąka z tapioki to z łatwością strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i całkowicie roślinnym. Nie ma w niej cholesterolu. Mąka z tapioki...
Patera z kolekcji La Stanza dello Scirocco włoskiej firmy Alessi. Perfekcyjna do serwowania owoców lub pieczywa. Nazwa kolekcji La Stanza dello Scirocco, oznaczająca komnatę wiatru koresponduje z...