Jagody inkaskie w surowej czekoladzie 70g bio marki Cocoa Ocena produktu:

od 9,02 PLN

oszczędzasz do 17%

  • Producent: COCOA
  • Kategoria: Pozostałe ciasta i słodycze


Wartość odżywcza w 100 g:

wartość energetyczna 1994 kJ (480 kcal)
tłuszcz 31,74 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,1 g
węglowodany 35,1 g
w tym cukry 35 g
białko 6,6 g
błonnik 14 g
sól 0,04 g

komponenty:

czekolada 65% (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej 65%), wanilia Bourbon*, jagody inkaskie* 35%
*komponenty pochodzące z upraw ekologicznych

W produkcie jest realna obecność orzechów wywołujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
O firmie COCOA:

Jak mówią o swoich produktach, za każdym razem wskazują na to, iż przyświeca im idea raw eco. Co to oznacza? To świadczy o ich zamiłowaniu do ascetycznej czekolady, czekolady najwyższej jakości i z najlepszych, nieprażonych i przeważnie minimalistycznych ziaren kakaowca. Polski marka czekolady podbił już kilkanaście światowych rynków i stale rozwija swoją działalność. Ich istotnieść wynika oczywiście z pasji jaką darzą czekoladę. Umiejętnie potrafią dopasowywać walory smakowe czekolady z innymi składnikami. W ich produktach wyczuwalne są autentyczna wanilia bourbon, kwiaty palmy kokosowej, jagody goji, acai czy morwy białej. Stworzyli nieszablonową linię owoców oblanych surową czekoladą. Możemy oszałamiać się smakiem migdałów, bananów czy brazylijskich orzechów w czekoladowej polewie. Wszystko to z wielką czcią dla samych produktów, które pochodzą z naturalnych upraw.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe ciasta i słodycze