• Producent:
  • Kategoria: Masła orzechowe, kakaowe i inne
Bezglutenowe masło orzechowe z dodatkiem białej czekolady i soli to genialne w smaku smarowidło do kanapek, a nawet podjadania. Komponenty: 87% orzeszki ziemne prażone, biała czekolada (cukier masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator - lecytyna sojowa, aromat waniliowy), sól himalajska. Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Warstewka oleju na powierzchni masła orzechowego jest naturalnym zjawiskiem. Przed użyciem wystarczy je tylko wymieszać. Tabelka wartości odżywczych Wartość odżywcza w 100g artykułu: Wartość energetyczna w 100g towaru: 582 kcal / 2 412 kJ Tłuszcz, w tym: 46 g - kwasy nasycone 8,4 g Węglowodany, w tym: 17 g - cukry 12 g Błonnik 6,3 g Białko 23 g Sól 0,18 g Informacja o alergenach: produkt może posiadać inne orzechy, migdały, a także sezam. Kraj produkcji: Polska

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Masła orzechowe, kakaowe i inne