• Producent: Oxfam
  • Kategoria: Kakao

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1590 kJ / 376 kcal;

Tłuszcz: 2,8 g;

w tym kwasy tłuszczowe nasycone:

Węglowodany: 78,5 g;

w tym cukry:

Białko: 5,1 g;

Sól:


Skład: Nierafinowany cukier trzcinowy (Paragwaj), niskotłuszczowe kakao w proszku (Republika Dominikany, Peru, Panama).(*certyfikowany naturalny) może mieścić nieznaczne ilości: zboż zawierających gluten, jaj, soji, mleka, orzechów, selera, siarczynów i łupin.

Waga netto: 375 g

dokument:

artykuł rolnictwa naturalnego

Fair Trade - Sprawiedliwy Handel

Sposób przechowywania: towar przechowywać zgodnie z zaleceniami.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temp. 12-18 st. C

Data przydatności do spożycia / Data niewielkiej trwałości: Jeżeli chcesz uzyskać informację napisz do nas biuro@atlas-zdrowia.pl albo skorzystaj z opcji "zapytaj o produkt"


Uprzejmie proszę o przestrzeganie, a także poszanowanie Regulaminu w części dotyczącej
§ 12 Prawa autorskie
Dziękujemy

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Kakao