• Producent: Callebaut
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki
Czekolada pomarańczowa do fondue, a także fontann | 2,5 kg, Czekolada do fondue oraz fontann Callebaut, Pomarańczowa 2,5 kg. Klasa Premium, Występuje w formie pastylek/kaletek. Dzięki temu czekoladę z łatwością się dozuje i rozpuszcza. Czekoladę można stosować także do bezpośredniego spożycia. Czekoladę można rozpuszczać w kuchence mikrofalowej, kąpieli wodnej albo bezpośrednio w fontannie. Do każdego zamówienia dołączamy instrukcję przygotowania czekolady. Czekoladę można stosować również: - jako polewę do ciast i wypieków, - jako polewę do lodów i deserów, - do produkcji pralin i czekoladek. Genialna do czekoladowego fondue. Spróbuj smaku dowolnie dobranych owoców zanurzonych w ciepłej, jedwabistej czekoladzie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki