Dolfin the art of blending Czekolada dolfin z zielonym anyżem 70g

chwilowy brak towaru

  • Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

Udane połączenie deserowej czekolady i anyżu. Zaskakuje przyjemnym aromatem i wytrawnym smakiem.

Zielony anyż znamionuje się subtelniejszym aromatem niż jego suszony odpowiednik. Mimo to widocznie zaznacza swoją obecność, aczkolwiek trudno dojrzeć go w tabliczce czekolady. Anyż w połączeniu z deserową czekoladą nieprawdopodobnie tworzą udany, wytrawny duet. Idealny dla sympatyków blisko- i dalekowschodnich smaków.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to z zasady istotnie długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technika.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych części z wyśmienitą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, przeróżne orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieprzeciętny wcześniej smak, eksponując jednocześnie wszystkie jej zalety.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia też na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki