Dolfin the art of blending Czekolada dolfin z nugatem i miodem 70g

chwilowy brak towaru

  • Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

niewiele znaczące kawałki nugatu zatopione w mlecznej czekoladzie przekonają do siebie każdego. Słodkie nuty orzechów i miodu przeplatają się z aromatem czekolady. Unikatowy towar dla entuzjastów deserów.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to z reguły niezwykle długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technika.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych części z wspaniałą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, różne orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieporównany wcześniej smak, akcentując jednocześnie wszystkie jej mocne strony.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia także na nowoczesność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki