• Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

Deserowa czekolada z miętą to konwencjonalny duet. Delikatny aromat liści mięty pobudza, nadaje lekkości oraz pomaga wydobyć głębie kakaowca. Dzięki temu zwykła tabliczka czekolady może stać się niezwykłą przyjemnością.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to typowo istotnie długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technologia.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych składników z wspaniałą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, różne orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieporównany wcześniej smak, uwydatniając równocześnie wszystkie jej zalety.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia również na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki