• Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

Chrupka i z odrobiną palonego aromatu - odważna czekolada dla amatorów energicznych doznań smakowych.

Zawartość kakao min. 60%.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to głównie istotnie długa, bogata i barwna tradycja oraz działająca w służbie tej tradycji technologia.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i naturalnych elementów z genialną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, zróżnicowane orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niesłychany wcześniej smak, wyróżniając jednocześnie wszystkie jej atuty.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia też na progresywność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki