Czekolada Dolfin z kandyzowaną skórką pomarańczy 70g, 8834-122BA

chwilowy brak towaru

  • Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

Deserowa czekolada prosto z belgijskiej manufaktury Dolfin. Dodatek kandyzowanej skórki pomarańczy perfekcyjnie balansuje subtelną gorycz kakao. Dzięki miłemu dla oka opakowaniu znakomicie stanie na wysokości zadania jako drobny,wykwintny podarek.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to z reguły szczególnie długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technika.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych komponentów z rewelacyjną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, rozmaite orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niesłychany wcześniej smak, uwydatniając równocześnie wszystkie jej zalety.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia także na innowacyjność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki