Dolfin the art of blending Czekolada dolfin z jagodami i nasionami lnu 70g

chwilowy brak towaru

  • Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

Ziarna lnu i suszone jagody ukryte w czekoladzie deserowej to jedno z ciekawszych połączeń, jakie proponuje belgijska manufaktura czekolady Dolfin. Delikatny zapach owoców leśnych podkreślony jest poprzez charakterystyczny aromat kakao - odrobinę ziemisty, z finezyjną nutą lukrecji. Znakomity podarek dla ludzi otwartych na nowe smaki i doznania.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to w głównej mierze bardzo długa, bogata i barwna tradycja oraz działająca w służbie tej tradycji technologia.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych składników z wspaniałą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, najróżniejsze orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niespotykany wcześniej smak, eksponując równocześnie wszystkie jej atuty.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia też na nowoczesność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki