• Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki

Czekolada deserowa z finezyjnie pikantnym imbirem ukryta w eleganckim opakowaniu. Kusi egzotycznym zapachem i smakiem.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to zwykle wyjątkowo długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technika.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych elementów z rewelacyjną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, najróżniejsze orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niespotykany wcześniej smak, wyróżniając jednocześnie wszystkie jej zalety.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia także na progresywność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki