• Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Czekolady i bombonierki
  • Rodzaj: czekolady gorzkie

Gorzka czekolada z manufaktury Dolfin o zawartości 70% kakao. Świadectwo belgijskiej miłości do czekolady i cukiernictwa.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to z reguły szczególnie długa, bogata i barwna tradycja, a także działająca w służbie tej tradycji technologia.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych składników z nadzwyczajną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, zróżnicowane orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niesłychany wcześniej smak, eksponując jednocześnie wszystkie jej atuty.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia także na innowacyjność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Czekolady i bombonierki