• Producent:
  • Kategoria: Cukier i słodziki
  • Rodzaj: cukier brązowy
Cukier trzcinowy nierafinowany rodzaj „dry "

Cukier trzcinowy pochodzi z trzciny cukrowej, którą poddaje się podobnym procesom, co buraka cukrowego.
Swoją bursztynową barwę zawdzięcza temu, iż w czasie produkcji nie oddziela się od niego melasy, której cukier zawdzięcza brązowy kolor. Głównym komponentyem jest sacharoza.
Cukier trzcinowy BadaPak zawiera w swoim składzie komponenty mineralne, takie jak: żelazo, magnez, potas i wapń.

Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane jeszcze sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten, a także produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).

fotografie artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.

producent stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie produktu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.

podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak dodatkowo mogą być danymi literaturowymi.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Cukier i słodziki