• Producent: Dolfin The Art Of Blending
  • Kategoria: Ciastka, herbatniki, biszkopty
  • Rodzaj: biszkopty
  • Wielkość opakowania: 70 g

Proste, szczere i pełne niewymuszonej radości połączenie tradycyjnych francuskich biszkoptów z ciemną czekoladą. Do tego lekkie, zawadiackie muśnięcie soli morskiej, powstałej w procesie naturalnej ewaporacji. Deser niepozorny, a jednak nietuzinkowy.

Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to w głównej mierze szczególnie długa, bogata i barwna tradycja i działająca w służbie tej tradycji technika.

Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych elementów z nieprzeciętną masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, rozmaite orzechy i inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieprzeciętny wcześniej smak, uwydatniając równocześnie wszystkie jej zalety.

Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia również na innowacyjność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.

Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Ciastka, herbatniki, biszkopty